Circusmeningen (15): De 3 van het station

GOES – Zomer in Zeeland betekent al veel bruingebrande gezichten op het gezellige station van Goes.  Het is vrijdagochtend nog behoorlijk vroeg en Romy de Jonge komt van het busstation richting het stationsgebouw lopen. “Na zwarte Piet ook de clown verbieden?”, vraag ik haar. Verontwaardigd reageert ze: “De clown hoort bij het circus en mag niet in de ban.”

Mathijs de Jager wil van Goes naar Kapelle en denkt na over de vraag. “Ik herken een verstandelijk gehandicapte in de clowns act. Niet okay.” Suus van Duijn hoort het aan: “Een clown doet niemand kwaad. Blijven dus!” Iedere week geven 3 personen hun circusmening. U mag een van deze meningen via de poll op deze website ondersteunen

Lees ook:Circusmeningen (11): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (40): Circusartiesten actief op internet. Leuk?
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (82): Is de illusionist een goede vervanger van wilde circusdieren?
Lees ook:Circusmeningen (91): Gaat u naar een voorstelling van een Kerst- of wintercircus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>