Circusmeningen (4): Meer buitenlandse circussen?

MAASSLUIS – Deze vrijdagochtend loop ik over de bruggetjes in het centrum van Maassluis. Ik geniet van deze gemeente. En kom natuurlijk voor meer naar deze locatie. Vandaag stel ik 3 voorbijgangers in de rubriek Circusmeningen de vraag: “Zijn meer buitenlandse circussen welkom in ons land?”

“Absoluut niet. De Nederlandse bedrijven hebben het al zwaar”, vindt Jordy van Duifhuijzen. Hij is duidelijk. Volgens hem moeten de Nederlandse circussen knokken voor hun bestaan. En zitten ze niet te wachten op concurrentie uit het buitenland. “Komst van goede buitenlandse circussen zijn een aanwinst”, maakt Tom Joosse mij duidelijk. Joosse stapt op zijn fietst en bedwingt een steile brug alsof hij dat de hele dag door doet. Onlangs werd bekend dat onder andere het Duitse circus Werona komend seizoen door Nederland toert.  “Als landen circussen uitwisselen is dat prima”, stelt Maaike De Goey. Wilt u één van de circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (86): Zijn meer buitenlandse circussen welkom?
Lees ook:Circusmeningen (153): Horen buitenlandse circussen in ons land?
Lees ook:Circusmeningen (139): Hebben circusproducties met thema’s streepje voor?
Lees ook:Circusmeningen (45): Wat vindt u van buitenlandse circussen in Nederland?
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>