Circusmeningen (78): Zeeland; Zon, zee, strand & circus?

BRESKENS – Het is zomer en ben in het Zeeuwse Breskens voor de wekelijkse rubriek Circusmeningen. Mijn doel is om 3 voorbijgangers naar hun Circusmening te vragen. Ik sta bij het fietsvoetveer richting Vlissingen en vraag vandaag: Zeeland; Zon, zee, strand & circus?

Josje staat met de fiets in haar hand en 6 verbaasde kinderogen kijken naar de man die hun moeder iets vraagt. “Wij zijn hier last minute en kijken wel of er circus in de buurt is”, bekent Josje mij. Rob van Essen komt net van de boot en zegt: “Nee, geen circus voor ons.” Truus de Wijs staat al even te luisteren en wil ook iets kwijt: “Circus hoort bij het vakantiegevoel”, vertrouwt ze mij toe.

Wilt u één van de Circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (128): Naar het buitenland voor wilde circusdieren?
Lees ook:Circusmeningen (149): Meer circus in het theater?
Lees ook:Circusmeningen (68): Brengt u de circusdieren een bezoekje?
Lees ook:Circusmeningen (41): Naar het circus in de Herfstvakantie?
Lees ook:Circusmeningen (38): Wat is uw eerste circuservaring?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>