Circusmeningen (102): Heeft u alweer zin in het nieuwe circusseizoen?

VLISSINGEN – Ik ben deze keer te gast in het Zeeuwse Oost-Souburg en zoek 3 voorbijgangers voor hun circusmening. Ik vraag ze: Heeft u alweer zin in het nieuwe circusseizoen? “Nee, veel te vroeg”, laat Peter Leijnse mij kort en krachtig weten. In de Kanaalstraat loop ik Kimberley Cornelisse tegen het lijf. “Daar heb ik nog niet over nagedacht”, laat ze mij weten. Corrie de Mol: “Ja, ik kan niet wachten.”

Wilt u een van deze circusmeningen ondersteunen, dan mag dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (125): Veel meer acties voor circusvoorstellingen ouderen?
Lees ook:Circusmeningen (99): Terecht of onterecht dat de circusolifanten thuis moeten blijven?
Lees ook:Circusmeningen: De leukste act in het circus is…….?
Lees ook:Circusmeningen (143): Zijn Noord-Koreaanse circusartiesten welkom?
Lees ook:Circusmeningen (119): Zomertijd, dus tijd voor de zomerse vakantiecircussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>