Circusmeningen (127): Gaat u naar België om een circusvoorstelling te bezoeken?

HULST – Ik ben deze keer te gast in het Zeeuws-Vlaamse Hulst, vlakbij de Belgische grens. En zoek 3 voorbijgangers voor hun circusmening. Mijn vraag luidt: Gaat u naar België om een circusvoorstelling te bezoeken?

“Nee, daar doe ik geen moeite voor”, bekent Karel van Rooijen mij. Tonnie Duijnkerke meldt kort daarna:” Dat doe ik met liefde.” En in de Zoutestraat raak ik met Simone in gesprek. Als ik daar toevallig een circus tref, dan ga ik.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (131): Is circustransport via de trein nog van deze tijd?
Lees ook:Circusmeningen (61): Is een repriseclown leuk?
Lees ook:Circusmeningen (107): Wilt u meereizen met een circus?
Lees ook:Circusmeningen (77): Zijn campingtournees van circussen aanraders?
Lees ook:Circusmeningen (134): Een circus zonder dieren kan dat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>