Circusmeningen (146 ): Moet Paus armen weghouden bij circusdieren?

ROME (IT) Heeft de Paus de plank volledig mis geslagen? Volgens dierenorganisatie PETA wel. Hoewel de kerkleider goed wilde doen en 2000 veelal armen gratis naar Circo Medrano heeft laten gaan, hebben de gasten veel dieren in de circuspiste aan het werk gezien. Dat vindt PETA niet kunnen. Ik vraag 3 voorbijgangers in Amstelveen naar hun Circusmening. En vraag ze: Moet Paus armen weghouden bij circusdieren?

“Hij had dat niet moeten doen”, vindt Anna van der Weijden. Joachim denkt daar totaal anders over: “Nee, natuurlijk niet.” En Jannes de Goeij zegt terwijl hij met zijn hond door de Boegspriet loopt: “

Misschien had hij er beter over moeten nadenken.”

Wilt u een van de Circusmeningen Ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (39): Circus als attractiepark. Geniaal?
Lees ook:Circusmeningen (21): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (114): Moeten er meer circusfestivals komen?
Lees ook:Circusmeningen (37): Verbod wilde circusdieren een feit. Jammer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>