CircusNU (40): Ook zonder dieren aantrekkelijk Kerstwintercircus Eindhoven

EINDHOVEN – Het Kerstwintercircus Eindhoven is zo leuk dat ik er dit jaar nog een keer stil bij sta in de serie CircusNU. In het Parktheater zijn van zaterdag 19 tot en met zondag 27 december diverse verrassende acts te zien.

Sinds afgelopen editie zijn er geen dieren meer in de show en zoals het er nu uitziet ontbreken die in de voorstelling van dit jaar eveneens. De acts die inmiddels al bekend zijn gemaakt zijn aantrekkelijk en beloven een boeiende circusshow.

Komisch

Natuurlijk zijn er verschillende komische onderdelen in het programma. Zoals de Franse clown Gregory Bellini en de komische badminton-act van de eveneens uit Frankrijk afkomstige BonBon & Tina. In de coulissen en op het terrein waar de caravans van de medewerkers staan wordt er de kerstwintercircusperiode vast en zeker veel Frans gesproken. Want Romain Cabon komt eveneens uit Frankrijk. En presenteert een luchtnummer.  Duo Daring Jones verrast aan de trapeze en de Nederlandser en Duitse Laura & Boy met de Wheel-sensation. Er komen nog meer acts bij. Spreekstalmeester is wederom Arjan Smit, bekend van Sesamstraat en natuurlijk van het Kerstwintercircus in Eindhoven. De livemuziek komt van het Poolse Krzysztof Majewski’s Orchestra. En chef de Piste is de Zweed Trolle Rhodin.

Voorstellingen

Zaterdag 19 december 2015 16.00 uur
Zondag 20 december 2015 12.00 en 16.00 uur
Maandag 21 december 2015 12.00 en 16.00 uur
Dinsdag 22 december 2015 12.00 en 16.00 uur
Woensdag 23 december 2015 16.00 uur
Donderdag 24 december 2015 16.00 uur
Vrijdag 25 december 2015 12.00 en 16.00 uur
Zaterdag 26 december 2015 12.00 en 16.00 uur
Zondag 27 december 2015 16.00 uur

RESERVEREN >>

https://youtu.be/I6NPKn2x7aQ

https://youtu.be/nhxjKr-9IMc

Lees ook:“Kerstwintercircus Eindhoven spectaculairder dan ooit”
Lees ook:Kerst- en wintercircussen (3): Tien opvallende acts bij Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Voorverkoop Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwintercircus Eindhoven + film
Lees ook:CircusNu (34): Nu al zin in het Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>