CircusNu (59): De nieuwe sterren zijn te zien bij Circus Salto

circus salto

FRANEKER – Menigeen circusvriend is blij verrast na het bekend worden van de nieuwe voorstelling van Circus Salto van directeur Sander Balk. Want hij heeft voor elkaar gekregen, wat velen graag willen. Het vastleggen van de nieuwe circussterren voor de productie van 2016.

Met daarbij circusartiesten die elders diverse prijzen in de wacht hebben gesleept en enthousiast in de piste van Circus Salto hun acts tonen.

Bijzondere act

Dit jaar combineert Jasmijn kracht en lenigheid in een bijzondere act aan de roterende mast. En als jong en ouder net vertederd zijn door haar kunsten wordt het superspannend in het circus van Balk. Dankzij het optreden van tijgerpythons. Met in deze show zelfs een slang van niet minder dan 3,5 meter! En het leuke is dat het publiek tijdens de act ook nog eens uitleg krijgt over deze dieren. Buiten dit spannende nummer is er ook de bijdrage van Tobit. Die zoekt het hogerop. Met de zogenaamde straps, een van de zwaarste circusdisciplines.

Sprookjesachtig

Sprookjesachtig in de nieuwste voorstelling zijn de sierlijke pauwstaartduiven. Ze staan bekend als eigenzinnig, maar dankzij veel geduld is er een bijzonder nummer ontstaan.

Het publiek zal ongetwijfeld gaan genieten van diabolo-kunstenaar Michael Betrian. Hij behoort bij de snelste in zijn vak van Europa. En reken maar dat het snel gaat. Hij is niets voor niets een prijswinnaar op het Circusfestival in Monte Carlo.

Aanstekelijke lach

Wie Circus Salto kent, weet dat er volop gelachen wordt. Ook in de editie van dit jaar. Niet alleen clown Sander is er met zijn gulle aanstekelijke lacht. Hij wordt bijgestaan door Dani. Het duo is de rode draad in deze nieuwe circusshow.

Tara is een jong circustalent. Met haar zeventien lentes zal ze de harten veroveren met haar lucht-act. Ook is ze de assistente bij de magie-act van Sander. Verder is er pure circusromantiek van Tobit en Jasmijn als ‘True Hearts.’ Een nummer met acrobatiek en een eenwielfiets. Dat belooft wat! Sander Balk treedt ook op met zijn hilarische en succesvolle buikspreek act. Hij doet dat samen met de vogel Charlie.

Voorstellingen

In mei is Circus Salt te zien  in  Koudum, Bolsward, Heeg, IJlst en Wommels.

 

Lees ook:Circus Salto start in Franeker
Lees ook:CircusNu (103): Circus Salto ook weer vrolijk op pad
Lees ook:Circus Salto met enkel Sander Balk en veel jong talent….
Lees ook:Sander Balk werkt gewoon door
Lees ook:Circus Salto in de meivakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>