CircusNu (69): Nu al leuk en nog veelbelovend Circus Lorelly

circus lorelly poster

VORDEN – Circus Lorelly heeft al laten zien nu al leuk te zijn, hoewel insiders voorspellen dat het voor de toekomst veelbelovend is. Ofwel: De circusfans kunnen er veel van verwachten. Wie het circus niet kent, kan er in de periode van vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli kennis mee maken. Dan treden ze op in Vorden.

Ze presenteren dan hun show  Magnifique! op de Baakseweg tegenover parkeerplaats Hackfort. In het programma onder andere de clowns Frasco en Yoshi, acrobatiek, ballonkunstenaar David Valentino en jongleur Daniel Doornkamp. Verder dieren zoals pony’s, lama’s en honden.

Groter en leuker

Initiatiefnemers en directie van Circus Lorelly zijn Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Deze zomer is de circustent groter en het programma nog leuker.

Gefascineerd

Schoppers vertelt tijdens een interview met Circus.Blog: “Wij zijn Lorelly gestart omdat wij als kind al gefascineerd waren van het circus. Yoshi en ik zijn goede kameraden en delen de circushobby. Wij hebben al meegedraaid met bijvoorbeeld de circussen Freiwald, Bossle, Montana en Kerstcircus Etten-Leur. Als je bij een circus werkt is dat leuk, toch zie je dingen die je anders zou willen doen. Vandaar dat wij dit nu in het klein proberen waar te maken.”

“Wij maken circus op maat voor partijen en andere gelegenheden. Ook enkele risicovoorstellingen, zoals in Vorden. Daar komt de circustent onder de bomen bij een kasteel. Een mooie locatie. Ons team bestaat uit 7 personen en wij zullen daar die periode in caravans verblijven.” Bij de tent komt een kassa en een façade. Yoshi en ik zijn inmiddels  behoorlijk bekend in de circuswereld.”

Tournee?

Is de stap om vervolgens op tournee te gaan logisch? Schoppers: “Dat is altijd leuk, maar ik denk niet rendabel. De circussen hebben het al moeilijk en als wij er dan ook nog bijkomen, zal het niet makkelijk zijn. Bovendien doen wij nog een schoolopleiding. Enkele risicovoorstellingen per jaar zijn wel mogelijk. Bovendien zijn er uitkoopvoorstellingen. Ook dit jaar nog.”

En: “Ons circus is klein, er ontstaat een huiskamergevoel. Dat zorgt voor een goed contact met het publiek. Het programma is goed verzorgd.” Met zoals genoemd diverse acts, waaronder de dieren.

Kaartverkoop

De kassa is vanaf vrijdag 29 juli dagelijks vanaf 11:00 geopend. Kaarten kosten 5 euro en dat geldt voor alle leeftijden..

De toegangsbewijzen zijn ook vooraf te bestellen via de mail of telefonisch. Mail dan a.u.b. uw naam, adres, aantal en voorstelling naar [email protected]. Of bel op werkdagen tussen 13:00 en 18:00 naar: 06-81364289. Reserveert u de kaarten voor 27 juli, dan ontvangt u 1 euro korting per toegangskaart.

Voorstellingen

Vrijdag 29 juli 19.30 uur
Zaterdag 30 juli 12.30 uur
Zondag 31 juli 12.30 uur

Poster: Circus Lorelly

Lees ook:Jongleur Daniel Doornkamp bij Circus Lorelly in Vorden
Lees ook:Koninklijk Circus Lorelly
Lees ook:Circus Renz Berlin in Hoofddorp
Lees ook:Circus Montana in Vorden en Hengelo
Lees ook:Kerstwinterspecial (22): Kerst-WinterCircus Zoetermeer is er ook bij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>