CircusNu (92): Circus Sijm laat het verleden niet rusten!

circus sijm opgebouwd 1

BROEK OP LANGEDIJK – Gelukkig laat Circus Sijm het verleden niet rusten. Onder de titel: De Toekomst van de Historie, gaat het circus van Alex Sijm vanaf 4 maart alweer op tournee.

Uiteraard is de nieuwste productie een ode aan het klassieke circus. Volgens Sijm leeft het circus, blijft het verbazen. Nu en ook in de toekomst. Dit circus heeft wederom een leuke show. Dit jaar onder andere met dieren, clownerie en acrobatiek.

Nieuwe medewerkers

Er zijn recentelijk nieuwe medewerkers aangenomen en wellicht komt er ook materieel bij. Ook nieuw is de tweede productie die een deel van het jaar de besloten voorstellingen bedient. Dus maar liefst 2 Circussen Sijm!

Prachtige kostuums

Wat wel blijft, maar ook vernieuwd, zijn de prachtige kostuums van de medewerkers. En de aankleding van het programma. Want het publiek geniet doorgaans van de eerste tot de laatste minuut van dit circusspektakel.

circus sijm opbouw 5

circus sijm opgebouwd 3

Archieffoto’s: MarcelvdVoort

Lees ook:Nieuwe productie Circus Sijm: De Toekomst van de Historie
Lees ook:Champagne bij start seizoen Circus Sijm
Lees ook:15 nieuwe kostuums voor Circus Sijm
Lees ook:Alexander Wijsen hoofd marketing en communicatie Circus Sijm
Lees ook:Programmaboekje Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>