Angelique: Mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz

 

HAARLEM – “Eigenlijk ben ik verdrietig. Want dit is mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz. Ik bezocht regelmatig de shows, ook afgelopen jaar in mijn woonplaats”, vertelt Angelique Tervoort uit Haarlem.

Ik ben altijd een fan geweest van Circus Herman Renz. Toentertijd met Herman en Diana en ook met Milko en de anderen. En met mijn gezin bezocht ik ook de kerstcircus-edities van hen. Wat een toffe sfeer was daar!”

“Het faillissement dit jaar vond ik al een grote ramp en toen ik van de schrik was bekomen drong het pas goed tot mij door: Geen kerstcircus Herman Renz in Haarlem dit jaar. Toen ik hoorde dat Sint in de Piste met een groot deel van het World of Wonders, WOW-team (laatste productie van Circus Herman Renz, mvdv) in Sint Niklaas wel doorging had ik even hoop. Zou het ze ook lukken om een constructie te bedenken om het Kerstcircus in Haarlem gewoon te laten gaan? Nee, helaas. Het zit er niet in. Dat maakt mij verdrietig. Maar ik denk ook vaak aan het leed bij Milko, zijn familie en alle anderen die bij dit prachtige circus waren betrokken. Ik hoop dat er iets nieuws in de geest van Circus Herman Renz komt. Met clown Milko natuurlijk, want ik wil wel goed lachen.”

Foto: Circus Herman Renz

Lees ook:Opbouw Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Milko Steyvers twijfelde aan wederopstanding Circus Herman Renz
Lees ook:Kerstwinterspecial (13): Kerstcircus Herman Renz in Haarlem terug van weggeweest
Lees ook:Sint in de Piste met crew Circus Herman Renz gaat gewoon door
Lees ook:Vernieuwd Circus Herman Renz krijgt vorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>