Milko Steyvers twijfelde aan wederopstanding Circus Herman Renz

HAARLEM – Clown Milko Steyvers heeft afgelopen winterse editie in Haarlem getwijfeld aan de weropstanding van Circus Herman Renz. Hij dacht dat hij in de vinger in de pap zou krijgen, maar er gingen dingen anders dan hij wilde. Zo vond hij sommige zaken van de programmering en het circusorkest onvoldoende.

Bijna was hij weggelopen. Vooral omdat er volgens hem drie kapiteins waren, ging het volgens hem niet goed. Toch heeft hij na een evaluatie op 8 januari van dit jaar besloten verder te gaan met onder andere Kerstcircus Haarlem.

Lees ook:Storm zorgt voor bijna circusloze dag
Lees ook:Kerstcircus Herman Renz niet welkom in Haarlem
Lees ook:Angelique: Mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz
Lees ook:Ophef om olifantenfilmpje Circus Renz International
Lees ook:Kerstwintercircussen (4): Pistehelden samen in Kerstcircus Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>