Storm zorgt voor bijna circusloze dag

AMSTELVEEN – Een flinke strop voor de circusbedrijven. Want veel voorstellingen konden helaas niet doorgaan vanwege de storm. Vooral uit voorzorg en veiligheid zijn de middag en avondshows geschrapt. Onder andere bij Wintercircus Sijm, Kerstcircus Goes, Kerstcircus Etten-Leur, Kerstcircus Sander & Friends, Kerstcircus Nijmegen, Circus Bossle, Kerstcircus Vlaardingen, Zanzara, Almere, Kerstcircus Haarlem, Groot Winter Kerstcircus Groningen. Kerstcircus Den Haag heeft de middagshow wel door laten gaan, ook Wintercircus Arlette Hanson speelt door.

Lees ook:Het leukste Kerst- wintercircus is………..Wintercircus Sijm!
Lees ook:Het beste winter- of kerstcircus is…..Martin Hanson!
Lees ook:Kortingsactie winkelend publiek door Kerstcircus Etten-Leur!
Lees ook:Stemmen op favoriet kerst- wintercircus
Lees ook:Circusspecial (1): VNCO gaat door voor de Hollandse circussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>