Leeuwen in kerstcircus Ahoy

ROTTERDAM – Er komt een roofdierenact in Kerstcircus Ahoy in Rotterdam. Dierenactivisten en de wethouder Joost Eerdmans hebben vooraf laten weten geen wilde dieren in dat circus te willen. Maar er komen toch leeuwen van Kid  en Namayca Bauer in de show. Kerstcircus Ahoy is van 19 tot en met 28 december.

De organisatie van het kerstcircus in de havenstad heeft wel laten weten dat het mogelijk de laatste keer is dat er leeuwen in de voorstelling optreden. Vanwege de maatschappelijke discussie over wilde circusdieren.

 

Bij het

Lees ook:Kerstcircus Ahoy negeert “wilde dierenverbod” gemeente
Lees ook:Onderdak gezocht voor 2000 circusdieren
Lees ook:Leeuwen afgepakt
Lees ook:Geen wilde dieren: dus minder mensen in het kerstcircus
Lees ook:1,4 miljoen euro loterijgeld voor Stichting AAP-opvang verboden circusdieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>