Circus Malter gaat verder na faillissement

TURNHOUT - Het Belgische Circus Rose-Marie Malter gaat de komende zomer weer op tournee. De familie van het failliete circus heeft voldoende geld vergaard om het door te starten.

Het circus ging in november van het afgelopen jaar in Turnhout failliet. De reden was volgens circuszoon Patrick Malter de hoge staankosten en het moeizaam verkrijgen van vergunningen om op goede plekken te spelen. In de zomer moet de eerste voorstelling een feit zijn. Voor die tijd willen de Malters met gemeente-ambtenaren om de tafel om betere speelplekken te krijgen. Ook willen ze vaker reclame maken. Circus Rose-Marie Malter is in 1971 gestart door Jean en Rose-Marie Malter. Hun 4 kinderen en 9 kleinkinderen zijn op een gegeven moment ook gaan meewerken.

Lees ook:Circus Rose Marie Malter failliet
Lees ook:Eddy Wally vandaag in de bloemetjes gezet door circus
Lees ook:Circussenioren in de prijzen
Lees ook:Kerstcircus in Oostende is vervolg op failliet Circus Rose Marie Malter
Lees ook:Circus Rose Marie Malter veroorzaakt gaslek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>