Benefietconcert voor Circus Herman Renz

EINDHOVEN – In de piste van Circus Herman Renz aan de Karpendonkse Plas (Insulindelaan) in Eindhoven  is maandag 21 september een benefietconcert. Onder het motto: Artiesten voor artiesten wordt er geld bijeen gezongen voor het circus in zwaar weer.

Het is een initiatief van Gilbert en Evert Pieper. Artiesten zoals Grad Damen, John West, Henny Thijssen, ino Martin, Stanley Hazes, Stef Ekkel, Mike Peterson, Mick Harren, de Basily Boys en Gerard Palts gaan optreden. Het concert start om 19.00 uur. Kaarten kosten 30 euro per stuk. Reserveren kan eveneens via 0909-50 30 060 of vanaf 15 september aan de kassa.

Lees ook:Groot benefietconcert in de tent van Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Herman Renz speelt in Eindhoven
Lees ook:Circus Herman Renz in Eindhoven
Lees ook:Zingende fans helpen Circus Herman Renz
Lees ook:Ook De Luizenmoeder is fan van Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>