Circussen naar het winterverblijf

AMSTELVEEN – Als de Kerst- en Wintercircussen vandaag, zondag 3 januari, de laatste voorstellingen hebben gespeeld pakken ze in en gaat het wagenpark voor een groot deel richting de diverse winterverblijven.

De meeste circussen blijven daar tot de start van het nieuwe tournee. De artiesten gaan naar huis en de directies en vaste kern van de circussen rusten ook wat uit en werken aan de productie van 2016. Vandaag spelen onder andere de circussen Renz Berlin en Renz International nog in hun hoedanigheid als kerst- of wintercircus en het materieel van Belly Wien staat in Etten-Leur bij het kerstcircus van producent Kevin van Geet.

Lees ook:Etten-Leur krijgt 300 toegangskaarten voor Kerstcircus
Lees ook:Kevin van Geet presenteert: Circus Carero in Hapert
Lees ook:Kerstvakantietip: Naar het Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:Producent Kerstcircus Etten-Leur dankbaar
Lees ook:Kerstcircus Etten-Leur nog zeker 2 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>