Circusfans niet welkom bij uitvaart Eddy Wally!

eddy wally

ZELZATE  (B)  TERNEUZEN – Circusfans zijn vandaag, zaterdag, niet welkom bij de uitvaart van de Belgische zanger Eddy Wally (83) in Zelzater net over de Zeeuws-Vlaamse grens.

De familie wil privacy, dus moeten de fans niet te dichtbij komen. Die mogen de plechtigheid via grote schermen in de buitenlucht volgen. De media mag tot aan de deur van de kerk komen en evenmin naar binnen. Er zijn beveiligers ingehuurd en een deel van het centrum van Zelzate is sinds afgelopen vrijdag afgezet. Wally overleed vorige week zaterdag. De zanger was tijdens zijn leven wel groots met de fans en media.

Wally hield niet alleen van het podium, hij was ook verzot op het circus. Zo was hij fan van circus Rose Marie Malter. Die hebben hem enige tijd geleden verrast op een kort optreden. Bij het Wiener Circus treuren ze eveneens: “…Ook het Wiener Circus is in rouw. Onze goede vriend en geweldige showman Eddy Wally in van ons heengegaan. We hadden enkele malen een heel aangename en succesvolle samenwerking met deze artiest. R.I.P. Voice of Europe.”

 

Lees ook:Circusvriend Eddy Wally (83) overleden
Lees ook:Einde nadert voor circusvriend Eddy Wally
Lees ook:Eddy Wally vandaag in de bloemetjes gezet door circus
Lees ook:Circussenioren in de prijzen
Lees ook:Nostalgisch Circus (6): Apollo en Rose-Marie Malter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>