CircusNu (81): Nacht van de magie

OOSTENDE (B) – In de Kursaal van Oostende is maandag 31 oktober de Nacht van de magie. Met als thema Ghost. De meest opvallende artiesten uit de  goochelwereld zijn erbij.

Presentator is Gill. Uiteraard zal hij ook zorgen voor een dosis magie. Waarschijnlijk toont hij een deel van zijn nieuwste productie Charlatan die februari komend jaar in première gaat in Brugge.

Première

Nicholas gaat kort na De Nacht van de Magie in première met zijn eerste avondvullende show Echt. Daardoor zal dit mogelijk de laatste keer zijn dat hij optreedt in een programma met collega’s. Hij krijgt zoals het er nu naar uitziet een nieuw televisieprogramma.

Talenten

Finalist van Belgium’s Got Talent  Steven Delaere afgelopen jaar is er in Oostende ook bij. Hij is naast illusionist ook een goede pianist. Op het hoofdpodium mag hij zijn talenten tonen.

Humor
Rafael is niet alleen in België bekend, maar ook in andere landen. Ook zijn er diverse televisieoptredens geweest. Bij deze artiest zit er ook humor in de show.

Sittah
Sittah kennen wij natuurlijk allemaal. Ze begon als assistente en sidekick van Hans Klok. Vandaag de dag werkt ze zelfstandig en met succes. Vorig jaar moest ze in Oostende afzeggen, nu is ze er wel bij.

Goochelgeschiedenis
Omar Pacha (FR) is goochelgeschiedenis. De act is er een uit 1895 en vaak uitgevoerd door een Indische familie. En later voortgezet door een Franse familie. In Frankrijk zijn ze toe aan de tweede generatie.

Verder komen er nog enkele suprise-acts.

 

Lees ook:Yab Yum, het Circus van de Nacht
Lees ook:Circus Barones niet welkom in Oostende
Lees ook:Kerstcircus in Oostende is vervolg op failliet Circus Rose Marie Malter
Lees ook:Ashton Brothers in Eindhoven
Lees ook:CircusNu (58): Circus Barani blijft populair bij ons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>