Circus Sijm decor voor tv-serie

CBROEK OP LANGEDIJK – Circus Sijm gaat volgende week zondag het winterkwartier verlaten en gaat naar een geheime locatie. Daar bouwen ze het circus op dat als decor dient voor een nieuwe 20-delige vaderlandse televisieserie voor de jeugd.

Bij het circus mogen ze verder niets verklappen. Wel bekennen ze veel zin te hebben in dit bijzondere avontuur. Dit bijzondere circus komt dus later op de televisie en dat is goed nieuws voor de fans.

Archieffoto: MarcelvdVoort.

Lees ook:Straks nog meereizende circusolifanten?
Lees ook:Circus voor blinden
Lees ook:1000 bezoekers Circus ‘t Sááásss
Lees ook:Vuurspuwer Circus Cornelio gewond na slikken olie – UPDATE!
Lees ook:Einde kermis op de Dam nadert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>