Dansen bij Hans Klok?

IJMUIDEN – Altijd al willen dansen bij een bekende Nederlander? Ben jij de ideale Diva of Magic? Wie weet dans je spoedig bij Hans Klok.
Stardust Circus International heeft vanaf 1 september plaats voor danseressen bij de blondgelokte illussionist. Het gaat om een fulltime baan in Nederland en Duitsland. In seizoen 2017/2018 zijn er grote tournees met Klok en daar horen uiteraard danseressen bij. Vanwege uitbreiding van het huidige team van Hans Klok’s “Diva’s of Magic” zoeken ze  danseressen, die ingewerkt worden als (aspirant) Diva of Magic. Ze hebben een professionele dansopleiding achter de rug, of genieten ervaring. Zijn in het bezit van een krachtige artistieke toneeluitstraling, tussen de 18 en 30 jaar oud en ongeveer 1,70 meter. De audities zijn van 18 tot en met 21 april, workshops in april en mei en de repetities en daarop volgende tournees van 1 september van dit jaar tot 1 juni 2018.

Sollicitatiebrieven met  van CV en pasfoto mogen naar: Stardust Circus International, [email protected]. Informatie: www.stardustcircus.com.
 

 

 

Lees ook:Hans Klok trots op Giang Brothers
Lees ook:Circus Hans Klok: The Houdini Experience
Lees ook:Zwaardentruc Hans Klok bij DWDD
Lees ook:Hans Klok’s The New Houdini geen blijvertje
Lees ook:Hans Klok in eigen circus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>