CircusNu (100): Bassie komt weer terug…op eigen tentoonstelling

VLAARDINGEN – Van clown Bassie zijn wij (gelukkig) voorlopig nog niet af. Hoewel hij niet uitgebreid van huis gaat en het in zijn eigen woonplaats, Vlaardingen, zoekt, gaat hij toch weer optreden! Het gaat om korte shows, fotomomenten en vertellingen over zijn rijke carrière. Bassie & Adriaan openen samen zaterdag 8 juli om 11.30 uur de tentoonstelling ‘Bassie & Adriaan – Voor Alle Fans.’

De clown herstelt van een vervelende ziekteperiode. En heeft tijdens dat herstel al laten weten weer aan het werk te willen. Ook zijn broer Adriaan van Toor zal  tot 11 juli dikwijls de tentoonstelling bezoeken. Weten wanneer Bassie en/of Adriaan aanwezig zijn? Kijk op www.bassie-adriaan.nl of op de Facebook Pagina.

Te zien

De expositie duurt tot en met zondag 3 september in Familietheater Flamingo – Koningin Wilhelminahaven. Uiteraard is ook Robin de Robot van de partij. En is er heel veel te zien van het beroemde duo Bassie & Adriaan. Zelfs de beroemde auto en caravan.

Kinderen

Voor de kinderen is er in de evenementenhal van het theater midgetgolfen, penaltyschieten op Bassie en lasergamen. Kinderen en hun ouders mogen ook nog eens gratis naar het Klim- en Klauterparadijs ‘De Jungle’ aan de Parallelweg 4c. In Vlaardingen zijn veel televisie en filmopnamen geweest. Daarom krijgen de bezoekers een plattegrond met daarop de opnamelocaties aangegeven.

Entreeprijs

De tentoonstelling is op maandag en dinsdag gesloten met uitzondering van 10 en 11 juli. Entreeprijs: 7,50 euro per persoon.

Lees ook:Expositie Bassie & Adriaan: Voor Alle Fans
Lees ook:Bassie & Adriaan 7 oktober in de bioscoop + trailer!
Lees ook:Bassie en Adriaan misbruikt in smeergeldaffaire
Lees ook:Brand bij clown Bassie
Lees ook:Clown Bassie in het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>