Circus Gerschtanowitz

HILVERSUM - Circus Gerschtanowitz heet het nieuwe tv-programma van SBS6.

Presentator Winston Gerschtanowitz ontvangt komend najaar in de familieshow twee kandidaten die het tegen elkaar opnemen. Het publiek bepaalt wie de beste act in huis heegft. De titel doet vermoeden dat er veel circus in de show zit. Dat is niet perse zo. Want hoewel een deelnemer de show kan stelen met een gedresseerde hond, kan iemand ook aan bodypainting doHILVERSUM - Circus Gerschtanowitz heet het nieuwe tv-programma van SBS6.

 

Lees ook:Nieuwste productie Circus Sijm: La Passione
Lees ook:Jongleur Daniël Doornkamp krijgt fanmail van burgemeester
Lees ook:Weer tv-opnames bij Circus Belly Wien
Lees ook:Bram en Tobias stelen show bij Circus Fiesta
Lees ook:CircusNu (80): Magic Circus volop in beweging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>