Verdriet om stoppen Circus CliniClowns

AMSTELVEEN – Veel kinderen zijn nog steeds verdrietig dat hun geliefde Circus CliniClowns is gestopt. Natuurlijk blijven de individuele ClinClowns optreden, maar het verdwijnen van een echt, dus tastbaar circus is een behoorlijke domper.

De reden om te stoppen met het circus zijn de financien. Het exploiteren van het circus is kostbaar, Als de organisatie van de CliniClowns hun giften van donateurs zo efficient mogelijk willen inzetten, blijkt het circus verhoudingsgewijs te duur.

Lees ook:CliniClowns kwart eeuw
Lees ook:CliniClowns: Circus Boemtata
Lees ook:Commissie Klassiek Circus: Maak u hard voor behoud circusdieren
Lees ook:Crowdfunding om Circus Sijm naar Wognum te halen
Lees ook:Come-back Milko: verder met Kerstcircus Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>