Topclowns tijdens 4e Internationales Variété Festival

Dat wordt lachen geblazen tijdens het 4e Internationales Variété Festival in Duitsland begin mei. Tijdens dit festival komen enkele van de grootste clowns ter wereld samen voor een aantal optredens.

Namen als Oleg Popov, David Shiner, Peter Shub, René Bazinet, Housch ma Housch en Avner Eisenberg komen voorbij op 8 en 9 mei in Sennfeld, Duitsland. De titel van de show is “Lachen Machen – Die Könige der Clowns!”. Tijdens het festival zullen ook vele andere circusartiesten acte de presence geven op het gebied van onder meer illusie, jongleren en acrobatiek. Zo’n 10.000 mensen zullen het negen dagen durende festival bezoeken.

Lees ook:CircusNu (7): Circus Werona viert verjaardag
Lees ook:Circusfestival in Montreal
Lees ook:Première Madagascar 3 bij Circus Herman Renz
Lees ook:Prins Albert en Prinses Stéphanie bij opening Circusfestival
Lees ook:Kerstwintercircussen (1): Wereldkerstcircus Carré met de clown als blikvanger

1 Reacties // Reageer

One thought on “Topclowns tijdens 4e Internationales Variété Festival

  1. MG

    Is van dit festival een dvd te krijgen? Ik ben met name geïnteresseerd in de clowns. Zo niet dan zou ik graag een tip krijgen over een goeie dvd met Clown Popov. Bij voorbaat dank.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>