Video: Baluga, de jongste ster van Circus Krone

Circus Krone heeft een wel heel jonge ster in de komende show en niet zo maar één; een 6 maanden oude witte leeuw genaamd Baluga. Het is de eerste witte leeuw die in een circus geboren is. De kleine leeuwenprins werd in augustus geboren in Circus Krone in Kiel en is eigendom van Martin Lacey Jr.

De nu zes maanden oude welp heeft de schitterende witte leeuwen King Tonga (9 jaar oud) en Princess (5 jaar) als ouders. Omdat de moeder te weinig melk had, werd de kleine door Martin Lacey zelf met de fles gevoed. Hij kreeg elke drie uur een mengsel van melk, visolie en vitaminen. Momenteel weegt de jonge leeuw al 65 kilo en is meer dan een meter hoog. Inmiddels eet hij zes kilo rundvlees per dag.

Circus Krone is vanaf 1 maart t/m 15 april 2012 te zien in München. Op 25 maart kan men de openbare roofdiertraining van Martin Lacey en zijn leeuwen bezoeken.

Video: MSMunich/YouTube

Lees ook:Nog meer witte leeuwtjes geboren bij Martin Lacey
Lees ook:Circusact van de Week: Martin Lacey Jr
Lees ook:Babyleeuwtjes Circus Krone
Lees ook:Circus Krone: Leeuwentraining Martin Lacey jr. live op internet
Lees ook:Video: Circus Krone heeft er 5 jonge toekomstige artiesten bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>