CircusNu (97): Circus Pipo is meer dan onze eigen beroemde clown

AARSCHOT –  Pipo de clown is nu eenmaal onze Pipo de clown. De herinnering blijft en daar komt niemand aan. Vele duizenden genoten op de televisie van de Sapperdeflap-clown. In België kennen ze Circus Pipo en die is voor hen natuurlijk meer dan het denken aan onze eigen beroemde clown.

Daar staat Circus Pipo al enige jaren garant voor een prettig familie uitstapje. Dankzij een voorstelling die is zoals die hoort te zijn. Een eigentijds circus met de juiste mix van een traditioneel circus en hedendaagse invloeden.

Presenteren

De circusfamilie van Maria Heppenheimer weet hoe ze circus moeten presenteren. Met een jongleur, clownerie, luchtacrobatiek, paarden, ossen, een lama en een pony en ganzen.

Dit leuke circus gasteert nog tot en met zondag 12 maart in Aarschot. Een traditie inmiddels en ze staan op de terreinen van Sport- en Speelpleinen Bekaf VZW.

Voorstellingen

Vrijdag 10 maart 17.00 uur

Zaterdag 11 maart 15.00 en 17.00 uur

Zondag 12 maart 11.00 en 15.00 uur

 

Lees ook:Nostalgisch Circus (36): Familie Heppenheimer
Lees ook:Kinderatelier bij circus Pipo
Lees ook:Nostalgisch Circus (29): Pipo de clown
Lees ook:Circus Pipo op het Patattenveld….
Lees ook:CircusNu (21): Circus Pipo op 2 plaatsen tegelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>