CircusNu (147): Oma mag gratis naar Circus Bernardo.

circus bernardo

ZELHEM – Ook Circus Bernardo is op tournee door Nederland. En daarom deze week aandacht in de serie CircusNu. En waat u wat zo leuk is? Oma’s mogen regelmatig gratis de show bijwonen.  Het circus gasteert tot en met zondag 25 maart in Zelhem. Het tentencomplex staat op het grasveld op de hoek Ericaweg / Stikkenweg.

Achter de schermen

Achter de schermen gebeurt natuurlijk van alles. En insiders zeggen dat het een prima circusbedrijf is waar hard wordt gewerkt. Circusdirecteur Armando Renz staat bekend als een vakman. Zijn vader werkte met Indische olifanten en Armando ging hem helpen. Later ging hij met de olifanten werken in grote Europese circussen en tijdens circusfestivals. In 2015 gingen de drie olifanten met pension en kwamen in een dierentuin terecht. Armando ziet zichzelf nog niet met pensioen gaan en besloot zelfs een circus te starten. Met Circus Bernardo treedt hij op in Europa en doet dit seizoen in ons land de steden en dorpen aan.

Show

In de wervelende circusshow dit jaar onder andere diren, zoals paarden, acrobatiek en clownerie.

Voorstellingen

Donderdag 22 maart Aanvang 17:00
Vrijdag 23 maart Aanvang 17:00 uur*   Zaterdag 24 maart Aanvang 15:00  uur
Zondag 25 maart Aanvang 14:00 uur**

* Actiedag: Volwassenen betalen kinderentreeprijs
**Oma-actie: Oma’s gratis entree, mits vergezeld door 1 betalend (klein)kind.

 

Lees ook:Circus Bernardo ook hier aan het werk
Lees ook:CircusNu (98): Ook dit jaar is Circus Renz International bij ons
Lees ook:Gratis open-deur-dag bij Circus Herman Renz Utrecht
Lees ook:Circus Mariani
Lees ook:Circus Herman Renz: open-deur-dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>