Kerst2017 (1): Schitteren in het Kerstcircus

AMSTELVEEN – “Ik heb een droom. En dat is schitteren in een kerstcircus”, zegt de 14-jarige Timothy tegen Circus.Blog. ”Mij hobby is jongleren en hoop dat ik zo goed word dat veel circussen mij in de piste willen hebben”, verklapt de jongen.

“Ik ben in verschillende kerstcircussen geweest. En als ik dan vanaf de tribune de acts bekijk, ga ik stiekem fantaseren. Dan zie ik mezelf in de piste staan jongleren. Als een van de sterren van het circusprogramma.”

Geen goed idee

“En beetje bij beetje word ik beter met jongleren. Dus is het niet ondenkbaar dat het mij gaat lukken. Mijn ouders vinden het niet zo’n goed idee. Maar als ik het mezelf ontwikkel en het heel graag wil, zullen ze mij waarschijnlijk niet tegenhouden.”

Al die gezellige mensen

Timothy: “Het is waanzinnig leuk om al die gezellige mensen een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Prachtig om die gezinnen te zien die zich mooi hebben aangekleed, op hun plek zitten met limonade of iets sterkers en iets lekkers zoals chips en snoep.”

“En vooral genietend van een leuke show. Tsjonge, als ik tussen de andere artiesten mag staan in de piste. En na afloop een staande ovatie van het aanwezige publiek krijg, dat lijkt mij fantastisch.”

Lees ook:Omwonenden niet blij met Circus Renz Berlin in Julianadorp
Lees ook:Ook zelf 1 minuut stil
Lees ook:Snikheet: Let op uw circusdieren
Lees ook:Circusmeningen (20): Gaat u afscheid nemen van de wilde circusdieren?
Lees ook:Circusbruiloft bij Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>