Omwonenden niet blij met Circus Renz Berlin in Julianadorp

JULIANADORP – Circus Renz Berlin is neergestreken in Julianadorp voor een lange reeks voorstellingen. Het blijkt dat sommige omwonenden niet blij zijn met het circus vlakbij. Ilse Lust meldt op Circus.Blog: “Erg fijn voor het circus dat ze een goed bezochte plek hebben in Julianadorp maar de plek is minder fijn voor de mensen die er wonen.”

En: “Meer een fout van de gemeente, want die heeft er niet goed over nagedacht. We hebben nu zelf 4 weken vakantie en dat betekent dat we met mooi weer, niet de deuren open kunnen zetten omdat we anders twee keer per dag het circus horen. Maar desondanks wens ik het circus toch druk bezochte voorstellingen toe.”

Lees ook:Circusmeningen (124): Zijn overzomerende circussen leuk?
Lees ook:Complimentendag: Wat heeft u een mooi circus!
Lees ook:Circus Renz Berlin blijft een weekje langer in Julianadorp
Lees ook:Zieke clown Bassie overwoog zelfmoord
Lees ook:Circus Herman Renz: Tot ziens in Hoorn

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Omwonenden niet blij met Circus Renz Berlin in Julianadorp

 1. D.Prins

  Mevrouw is er zeker pas komen wonen. Vorig jaar stond het circus er ook in dezelfde periode (2 weken) Heeft ze toen ook geklaagd?

    /  
 2. JJ Hoekstra

  Omwonenden??? Ik lees slechts i omwonende.

    /  
 3. Ilse

  Dhr.of Mevr.D.Prins,vorig jaar stonden ze er ook al 4 weken. Of eigenlijk 5 inclusief de opbouw en het afbreken. De voorstelling was toen met 2 weken verlengt. De opbouw gaat gepaard met veel overlast tot in de avonduren. Verder vind men het nodig om om 21.00 voor de lol te claxoneren met de vrachtwagens. De hele dag hoor je blaffende honden (keffertjes) en de kamelen blaten s’ochtends om 04.00 al. Ook word er door het personeel na de voorstelling geregeld even gezellig nagezeten met uiteraard een muziekje erbij zodat we nog meer mee kunnen genieten. De mussen vallen inmiddels dood van het dak maar wij moeten onze balkondeuren gesloten houden om zo min mogelijk overlast van het lawaai van de voorstellingen te hebben.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>