Kerstwintercircus (18): Tilburgs Winter Wonder Circus

TILBURG – Niet rond Kerst en Oud & Nieuw, maar van vrijdag 26 januari tot en met zondag 4 februari presenteert producent Kevin van Geet het Tilburgs Winter Wonder Circus. Het gebeurt allemaal op evenemententerrein Het Laar. Uiteraard is het tentencomplex verwarmd.

Van Geet heeft in betrekkelijk korte tijd zijn sporen verdiend in de circusbranche. Hij had uiteraard een bijzondere en goede leerschool, namelijk Circus Bellly Wien. Daar was hij spreekstalmeester en woordvoerder. Een circus waar veel over te schrijven en te vertellen is en wellicht erg leerzaam voor Van Geet. Bovendien een circus met veel acts met dieren en andere disciplines. Circus zoals circus hoort te zijn en dat helpt natuurlijk ook mee aan je ontwikkeling. Tel daar bij op dat de Brabander ook nog eens een circus-opa heeft met verstand van het vak. En Van Geet van zichzelf veel talent bezit. Dat moet voldoende zijn voor een succesvolle circus carrière.

Programma

Van Geet: “In het programma onder andere Troupe Barones op de eenwielfiets, Henry Mullens paardendressuren, Richard Korittnig met kamelen, Eva Barones kleindieren, Duo Kellner strapaten, laserman, muzikale clowns Ronny & Patatje en diverse artistieke aanvullingen.”

Voorstellingen

Vrijdag 26 januari 19.00 uur première

Zaterdag 27 januari 15.00 en 19.00 uur

Zondag 28 januari 15.00 uur

Woensdag 31 januari 15.30 uur

Vrijdag 2 februari 19.00 uur

Zaterdag 3 februari 15.00 en 19.00 uur

Zondag 4 februari 15.00 uur

 

 

 

Lees ook:Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Hard gewerkt aan Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen starten
Lees ook:Vakmensen en fans lovend over Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (9): Kerstcircus Etten-Leur de winnaar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>