Robert Ronday stopt als directielid bij Herman Renz

Robert Ronday, die twintig jaar werkzaam was bij Circus Herman Renz, heeft zich teruggetrokken als directielid van het circus. Dit maakte directielid Milko Steyvers bekend via Facebook.

In Milko’s eigen woorden (dus let niet op de spelfouten ): “om speculaties voor te zijn en om al de berichten helderheidt te geven na 20 jaar lief en leed met elkaar gedeeld te hebben heeft Robert ronday (goldstein) besloten om zich volledig terug te trekken uit de directie van circus Herman renz hij heeft ook met pijn in zijn hart doen besluiten om samen met zijn vriendin Judith samen een totaal andere weg in te slaan en zich te gaan concentreren op een heel ander leven en daar past het circus niet meer in .wij betreuren het besluit van rob maar begrijpen het wel .het circus herman renz staat vanaf nu onder beheer van Anneke Olivier Sylvia Steyvers en natuurlijk Milko steyvers samen met ons vaste team gaan wij der in 2012 weer hardt tegen aan de bezoekers krijgen ook dit jaar weer een super programma met top nummers een top orkest en ook dit jaar een verhaal lijn om van nummer te gaan de voorbereiding is al in volle gang en de ideen die der zijn belooft weer heel veel goeds wij als directie van circus Herman renz beloven dat wij er samen met Mathijs de kiefte ,Marcel bergema, Jan plug ,Michel jarz ,Steven kampa , Kelly steyvers en natuurlijk alle 85 medewerkers om der een succes vol jaar van te maken en dat is alleen maar mogelijk met de steun van iedereen hopende jullie allemaal genoeg te hebben geïnformeerd heel veel groet en Robert heel veel succes met de plannen die je hebt.”

Ronday was bij het grote publiek ook bekend als jurylid van Holland’s Got Talent.

Lees ook:Officiële verklaring opstappen Robert Ronday bij Herman Renz
Lees ook:Directie Circus Herman Renz knokt door
Lees ook:CircusNu (26): De topclowns van Circus Herman Renz
Lees ook:Come-back Milko: verder met Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Kerstcircus Haarlem is traditie voor Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>