Hulp aan Renz International krijgt nog een staartje

Gerard van Kessel moet een bedrag van 5000 euro aan de Gemeente Best betalen. Dit bedrag hebben Burgemeester en Wethouders hem in rekening gebracht voor de medewerking die de Gemeente heeft verleend aan het onderbrengen van de circusdieren van Renz International.

Van Kessel bood in januari het Duitse Circus Renz International spontaan een terrein aan om er dieren te huisvesten. Dit komt hem dus duur te staan. De ondernemer betaalt met tegenzin, omdat hij niet op zo’n hoog bedrag had gerekend. Van Kessel  onderneemt geen verdere juridische stappen, daar dit hem waarschijnlijk nog meer geld zal gaan kosten.

Lees ook:Circusreclame in tuinen mag
Lees ook:Dieren Circus Renz International langer in Best
Lees ook:Gemeente Groningen: Circus Renz Berlin nog steeds welkom – UPDATE
Lees ook:Circus Herman Renz met gehuurde tent
Lees ook:Circus Renz International niet naar Oostkapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>