Verstoten circustijgertjes weer thuis

OOSTERHOUT – De verstoten circustijgertjes zijn sinds kort weer terug bij Circus Belly Wien. Eerder werden ze door hun moeder afgewezen en mochten ze naar een gastgezin. Daarvoor moest de NVWA toestemming geven. De 2 jonge tijgers kregen veel liefde en een  opvoeding bij de familie Evers in Oosterhout.
Naast het serieuze opvoedwerk was er voor het tweetal genoeg tijd over om  te ravotten en te stoeien met de gastouders. Vlak voor vertrek keurde de dierenarts de tijgertjes nog even. En na een goedkeurende blik op hun gebit, mochten ze op transport.  Eigenlijk ziet de familie Evers de tijgertjes liever een toekomst opbouwen in een Duits reservaat, dan in en om een circustent.

Lees ook:Circus Renz Berlin toch niet naar Oosterhout
Lees ook:Circusbeer helpt gewonde trainer
Lees ook:Drie tijgers geboren bij Circus Renaissance (+ win kaarten!)
Lees ook:Baby gedoopt en tijgertjes gezegend in piste Belly Wien
Lees ook:Circus Renz Berlin naar Oosterhout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>