Circus Renz International heeft kritiek op PvdD

circus renz international

AMSTELVEEN – Circus Renz International krijgt veel kritiek op de wilde dieren in de show. Op de Facebookpagina staat te lezen dat boze reacties van de site afgaan. Een woordvoerder stelt verder: “Iedereen heeft zo zijn of haar redenen om de keuze te maken. En die keuze respecteren we. Ook als u liever naar een circusvoorstelling zonder dieren gaat. Wat we echter niet respecteren is het verspreiden van leugens om uw keuze niet alleen te verdedigen, maar ook aan anderen op te leggen.

Zo in de trant van ‘Circus met dieren in dierenmishandeling, dat moet je boycotten’. Zoals bijvoorbeeld de Partij voor de Dieren (PvdD) steeds weer verkondigt.” En: “Laat iedereen in zijn of haar waarde en beslis vooral niet wat een ander wel of niet mag doen.”

Lees ook:Gemeente Groningen: Circus Renz Berlin nog steeds welkom – UPDATE
Lees ook:Circusdieren taboe in Warschau
Lees ook:Cubaanse mastacrobaat wint Publieksaward Wintercircus Sijm
Lees ook:Helemaal geen circus Boxmeer
Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz International houden vol in Ierland!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circus Renz International heeft kritiek op PvdD

  1. Commissie Klassiek Circus

    De kern van de boodschap is overgenomen van http://www.klassiekcircus.nl

    Het circus heeft gelijk als ze agressieve reacties van dierenrechtenactivisten van hun Facebookpagina verwijderen. De activisten doen het omgekeerde immers ook, uit angst dat iemand met de juiste dossierkennis de argumenten van de activisten meteen doorprikt.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>