Cirque de la Liberté

ARNHEM -  Cirque de la Liberté is van 17 tot en met 28 juni in Arnhem-Zuid.

Met vrijheid als thema en een vleugje mode ‘made in Arnhem’. Het is een echt modecircus met clownerie, acrobatiek en mode. Het spektakel is in de voormalige ASM Haven aan de Stadsblokkenweg.  Met medewerking van onder andere Goos Meeuwsen, Hélèna Bittencourt, Claudel Doucet, William Thomas en Natalie Good. Er zijn 12 voorstelllingen, inclusief matinees.

Lees ook:Belly Wien verblijft in Arnhem na faillissement Rijnhal
Lees ook:Video: Circus Herman Renz in Arnhem
Lees ook:Circus Werona in Arnhem
Lees ook:Activiste bij Magic Circus: Vrijheid voor de geit!
Lees ook:Wintercircus Martin Hanson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>