Sint eruit: Kerstman erin!

EINDHOVEN – Het gaat razendsnel. Het is vandaag, zondag 6 december dus Sint eruit: Kerstman erin! Menigeen circusartiest, of zelfs compleet circus heeft de afgelopen periode meegewerkt aan Sinterklaasevenementen. Denk maar niet dat ze het daarna lekker rustig aan kunnen doen. Want het werk gaat gewoon door. Nu staan er allerlei kerstactiviteiten voor de deur.  Dat varieert van losse optredens, waarvan er diversen vandaag al starten tot de complete Kerst- en wintercircussen die spoedig de eerste voorstellingen gaan geven.

De Kerstman vindt het prachtig, die is er vaak bij aanwezig. Dat bewijst bijgaande archieffoto voor het Eindhovense Parktheater bij het Kerstwintercircus.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Circussen naar het winterverblijf
Lees ook:Circustournees naderen einde
Lees ook:Gefeliciteerd 80-jarig moedertje………
Lees ook:Serie voorstellingen Kerst-en Wintercircussen voorbij
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen starten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>