CircusNu (42): Chinees Nationaal Circus presenteert acrobatisch spektakel met dosis humor + FOTO’S

chinees nationaal circus

VLISSINGEN – Een goed gevuld nieuw CCXL Theater en een acrobatisch spektakel met een flinke dosis humor in Vlissingen. Dat is te danken aan het optreden woensdagmiddag van het Chinees Nationaal Circus.

Vanaf het moment dat de show Shanghai Nights start, zit de vaart er flink in. Een team bestaande uit 36 personen, waarvan 10 artiesten op het podium. Aan het begin een grappige pandabeer. Leuk om te zien dat de 2 artiesten erin samen lenig over een tafel springen. Mooi om mee te maken is ook de jongleur die chinees porseleinen vazen en schalen gebruikt in de lucht. Een leuk verhaal waarin de diverse acts goed passen. Weinig decors, wel subtiel gebruik van licht en geluid. De goede muziek zorgt ervoor dat de vele acrobatische nummers, diabolo, jongleurs en clownerie prima tot hun recht komen.

100_5068

100_5066

100_5064

Foto’s: Circus.Blog

Ik verwachte een gedegen acrobatische show en zie een gedegen acrobatische show doorspekt met een flinke dosis humor. Veel beter en leuker dan ik en veel aanwezigen hadden verwacht. Het gezelschap van deze productie maakt een korte tournee door ons land en gaat binnenkort weer verder in Duitsland. Producent is Raoul Schoregge.

Lees ook:CircusNu (10 ): Chinees Nationaal Circus in Limburg
Lees ook:Doe eens een kerstcircusvakantieweekje in Zeeland
Lees ook:Circusfestival in Montreal
Lees ook:CircusNu (81): Nacht van de magie
Lees ook:Flying Fish Circus in Neerpelt (BE)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>