Cirque du Soleil’s Corteo stopt 3 juni

Nog maar een paar daagjes om een kijkje te gaan nemen bij de show Corteo van Cirque du Soleil. De voorstelling stopt namelijk op 3 juni in Amsterdam. De cast verlaat Amsterdam om 10 dagen later weer te starten in Antwerpen. Daarna gaat de show onder meer nog naar Zurich en Düsseldorf.

In december keer Cirque du Soleil weer terug in Nederland, echter dan met de show Alegria in Rotterdam. Er zijn nog een aantal kaarten voor Corteo in Amsterdam, dus wil je de show nog zien, haast je dan!

Lees ook:Corteo in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Cirque du Soleil komt met Alegría naar Rotterdam
Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Corteo ook te zien in Almere
Lees ook:Benefietvoorstelling Corteo voor Circus Elleboog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>