Circusmeningen (26): De 3 van het station

BREUKELEN – “Leeft het circus?”, is deze vrijdag de vraag die ik de bezoekers van station Breukelen stel. Het dorp tussen Utrecht en Amsterdam herbergt best veel circuskenners dus dat komt goed uit.

“Ik lees en hoor veel over het circus, dus het leeft”, weet Ans van Vliet mij te vertellen. Even later stapt ze in de trein naar Amsterdam en al snel vertrekt die. Uit die trein is Jos Merksen gestapt. “Ik heb het idee dat de gloriejaren van het circus al zijn geweest”, vertelt hij mij. Zo dat is er een om over na te denken. Gelukkig geeft hij mij uitleg. Hij is al op leeftijd en ging vroeger naar Circus Toni Boltini in Breukelen en naar Sarrasani in Utrecht. Hij vond dat toppers en ziet dat tegenwoordig minder in zijn buurt. Sanne Derksen loopt mij tegemoet en wil best haar mening prijs geven. “Er zijn genoeg bruisende leuke circussen”, vertrouwt ze mij toe. Wilt u een mening ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:CD-album voor circuszoon Angelo Boltini
Lees ook:Circusmeningen (16): De 3 van het station
Lees ook:Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv
Lees ook:Boltini springlevend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>