Circusmeningen (28): De 3 van het station

EINDHOVEN – Ik heb mij vandaag centraal opgesteld in het Eindhovense station. Ik kan goed zien welke reizigers aankomen en vertrekken. En daaruit vis ik deze vrijdag mijn 3 kandidaten die hun circusmening geven. “Zijn er teveel Kerst- en wintercircussen?”, vraag ik ze deze vrijdag.

“Zoveel circussen in de kerstperiode vind ik niet leuk meer”, vindt Kees Tervliet uit de lichtstad. Hij verlaat even later de stationshal en wandelt richting de taxistandplaats. Miriam Vanoude meldt: “Uiteindelijk blijven toch alleen de beste over.” Zo dat is duidelijk. In de poll elders op Circus.Blog mag u een van de meningen ondersteunen. Nummer drie is Gert van Leerdam uit Valkenswaard. Hij pakt de trein voor een bezoek aan zijn moeder in Utrecht. “Hoe meer circussen rond kerst, hoe beter”, zegt hij zonder te aarzelen.

 

Lees ook:Circusmeningen (7): Gaan Nederlandse en buitenlandse circussen stuivertje wisselen?
Lees ook:Circusmeningen (69): Moeten circussen beter samenwerken?
Lees ook:Circusmeningen (23): de 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (130): Olifant Buba mag toch mee op reis met Circus Freiwald. Goede zaak?
Lees ook:Circusmeningen (32): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>