CircusNu (117): Ook ouderen houden van Circus Sijm

DEN HELDER – Niet alleen de kinderen zijn er gek op, ook ouderen houden van Circus Sijm. Dat weet het ouderenfonds allang en daarom is er een innige samenwerking met het genoemde circus. Deze week hiervoor aandacht in de serie CircusNu. Sijm staat vrijdag 25 augustus op het grasveld achter zorgcentrum De Lichtboei van Zorggroep Tellus, aan de IJsselmeerstraat 2 in Den Helder.

Die dag zijn er maar liefst 3 voorstellingen: om 11.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Dan presenteren ze een volwaardig cursusprogramma met acrobatiek, clowns en nog veel meer. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan de kostuums en de aankleding van het geheel.

Rolstoelvriendelijk

Het spreekt voor zichzelf dat de circustent rolstoelvriendelijk is en er voldoende helpers zijn om de met name ouderen veilig naar hun plaats te brengen. De shows zijn uitermate geschikt voor ouderen en gehandicapten. Met als doel om ook deze mensen van het circus in alle facetten te laten genieten. De jeugd is overigens ook welkom om van de voorstellingen te komen genieten.

Kaarten

De shows in Den Helder zijn deels gesponsord door het Ouderenfonds. Daarom betalen de oudere bezoekers 5 euro voor een toegangsbewijs. De kaarten zijn te koop via de receptie van locatie De Lichtboei of De Groene Vecht. Mailen kan naar [email protected], dan kunnen plaatsen worden gereserveerd. Telefonische Informatie: 0223-638500.

 

Lees ook:CircusNu (28): Ouderen houden van Circus Sijm
Lees ook:Vlissingse ouderen houden van Circus Sijm
Lees ook:Ouderen voordelig naar Circus Sijm
Lees ook:Circus Sijm steunt wel de ouderen
Lees ook:Circusmeningen (87) Circus op de stoep van ouderen, geniaal?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>