Kerstspecial (5): Steeds meer kerstfans gaan ook naar Kerstcircus!

MIDDELBURG – Steeds meer kerstfans worden zichtbaarder. Ze vallen op vanwege de vele kerstversieringen in en aan hun huis. En in deze tijd is dat natuurlijk een prachtig gezicht. En die kerstfanaat gaat Eerste- of Tweede Kerstdag ook nog eens naar het kerstcircus. Zo ook Yordi (34) uit Middelburg.

“Ik begin in oktober met de voorbereidingen van de kerstversieringen. Eerst is er een grote schoonmaak van mijn huis. Ieder hoekje en gaatje wordt geraakt en elke raam gelapt. Dan komen er tientallen dozen met kerstversieringen van zolder”, vertelt de Kerst Zeeuw mij openhartig.

“Vervolgens begin ik met versieren. Heel veel groen met lampjes en talloze versieringen die ik in de loop van de jaren heb gekocht of gekregen. Want de mensen om mij heen herkennen mij als fan en schenken allerlei leuke versieringen. Zo kreeg ik onlangs nog een Duitse kerstboom als muziekdoos.

Dennennaalden

“Vanwege mijn werk elders kon de echte kerstboom er vorig weekeinde pas in. Had ik dat in oktober gedaan, dan was er nu een tapijt van uitgevallen dennennaalden”, lacht hij.

“Deze Kerst ben ik voor een groot deel thuis om te genieten van al dat moois. Alleen ga ik er Eerste Kerstdag op uit voor een voorstelling van een Kerstcircus, want dat hoort voor mij nu eenmaal bij de kersttraditie. Bovendien kijk ik naar het Kerstcircus op de televisie.”

Lees ook:Kerstspecial (2): Geen kerstcircus voor Riet na ongeluk
Lees ook:Circusmeningen (49): Mijn ideale Kerstdag is…?
Lees ook:Kerst2017 (3): Met Kerst baal ik van mijn circuspensioen
Lees ook:Ezra Veldman in Groot Winter Kerstcircus Groningen
Lees ook:Verdriet om wegblijven Groot Kerstcircus Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>