Tijgers blijven vooralsnog bij Circus Belly Wien

UITHOORN – Tijdens de eerste reeks voorstellingen van Circus Belly Wien in Uithoorn zijn de Siberische tijgers er gewoon bij. Ze staan vooralsnog geprogrammeerd in de productie van 2015. Het circus is in evenementenlaan De Kwakel van woensdag 4 tot en met zondag 8 maart.

Wel maakt Belly Wien duidelijk dat de tijgers van Roman Zinnecker er in de nieuwe productie er  onder voorbehoud bij zijn. Ze respecteren de wetgeving. Vanaf half september geldt er naar verwachting  een verbod op wilde circusdieren.

Foto: Belly Wien

 

Lees ook:CircusNu (6): Circus Belly Wien met tijgers
Lees ook:Tijgers niet langer zichtbaar in programma Circus Belly Wien
Lees ook:Circus Belly Wien in tijgerdocumentaire
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:GL Oss teleurgesteld over optredens Circus Belly Wien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tijgers blijven vooralsnog bij Circus Belly Wien

  1. Commissie Klassiek Circus

    Waarom praat iedereen de bluffers van “wilde dieren de tent uit” en de “partij voor de dieren” toch na? De grootste papegaaienact van Nederland is te zien in de media en op internet!

    Er ligt een wetsvoorstel. Als de behandeling in de Tweede Kamer en Eerste Kamer zonder enige vertraging zou plaatsvinden dan is 15 september 2015 de vroegste datum waarop een verbod in zou kunnen gaan. Maar intussen kennen Tweede Kamer en Eerste Kamer geen meerderheid voor een verbod. En net als bij de nertsenfokkerij kan er een rechtsgang volgen. De kans dat 15 september wordt gehaald is heel klein.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>