De jonge spreekstalmeesters van het circus

OLDENZAAL – De circussen Herman Renz en Belly Wien hebben succes met hun nog jonge spreekstalmeesters. De eerste met Mathijs te Kiefte (28) en Belly Wien scoort met Kevin van Geet (22). Opvallend is dat het tweetal behoorlijk hoog is opgeleid en koos voor een toekomst in het circus.

Te Kiefte komt uit Nijverdal en volgde de opleiding Theaterproducties. Hij wilde als kind al bij het circus. Zijn pa was slager en hing posters van het circus op het raam. In ruil kreeg hij toegangskaartjes. Zo kon zijn zoon naar het circus. Hij werkt sinds 5 jaar bij Circus Herman Renz. En verzorgt met succes ook de pr en de showproductie van het bedrijf.

Van Geet woont buiten het circusseizoen in Hapert. Hij is inmiddels verslaafd aan het circus en dat komt goed uit, want hij werkt er. Als spreekstalmeester en pr-man bij Belly Wien. Hij kan goed overweg met de circusfamilie Zinnecker, vooral met de jonge generatie. Regelmatig gaat hij een hapje met ze eten en er is ook tijd voor een drankje in één van de caravans. Van Geet volgde  de HBO-opleiding Tuin- en landschapsmanagement. Hij koos voor het circusleven. Als spreekstalmeester doet hij het goed, hij praat alles op een informatieve manier aan elkaar. In de wilde circusdierendiscussie is Van Geet ook geen onbekende. Hij is inmiddels regelmatig te zien in televisieprogramma’s, zoals de NPO-talkshow PAUW, NOS-journaal, Editie NL en Hart van Nederland.

Foto: Circus Herman Renz

 

Lees ook:CircusNu (41): De stand van zaken….
Lees ook:CircusNu (36): Verassend Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:Kevin van Geet werkt aan Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:CircusNu (54): Kevin van Geet timmert aan de circusweg….

1 Reacties // Reageer

One thought on “De jonge spreekstalmeesters van het circus

  1. jordy coufreur

    je presenteerde de show in Gouda erg mooi ik hoop dat jullie weer naar Gouda kommen tot snel

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>