Circusvrienden openen aanval op Circuswereld.nl

duim omlaag 2

AMSTELVEEN – Circusvrienden hebben maandag op Facebook de aanval geopend op de website Circuswereld.nl

Een bekende clown: “Te walgelijk voor woorden. Het forum voor betweters en idioten die het circus in negatieve zin naar beneden halen. Waar het vroeger leuk was, zijn het nu nog 5 idioten die er schrijven…”

 Een ander reageert: Mee eens, wat een klote sfeer hangt daar! En ze weten alles beter inderdaad, maar zelf zouden ze geen circus kunnen maken.”
Een derde doet eveneens een duit in het zakje: “Er staan soms mooie foto’s op, maar verder is het meestal moord en doodslag daar.”
Bij Circuswereld.nl reageert Sjaak dinsdag: “Er lopen inderdaad genoeg idioten en betweters rond in de circuswereld. Idioten die zich niet op het forum weten te gedragen worden geweerd en krijgen desnoods een ban.
Als zij via facebook met modder gaan gooien vind ik dat prima. Een beetje modder meer of minder valt daar niet op.”

Lees ook:Verbod op wilde dieren in circus in regeerakkoord
Lees ook:Circusmeningen (140): Bezoekt u een Sinterklaasvoorstelling in het circus?
Lees ook:Circusmeningen (125): Veel meer acties voor circusvoorstellingen ouderen?
Lees ook:CircusNu (124 ): Facebookcircus / Een wereld gaat open
Lees ook:CircusNu (49): De vaderlandse Circuswebsites

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Circusvrienden openen aanval op Circuswereld.nl

  1. Sjaak

    Circuswereld.nl was maandag gewoon bereikbaar per email of per PB, met een klein beetje moeite had je per omgaande antwoord gekregen.
    Er lopen inderdaad genoeg idioten en betweters rond in de circuswereld. Idioten die zich niet op het forum weten te gedragen worden geweerd en krijgen desnoods een ban.
    Als zij via facebook met modder gaan gooien vind ik dat prima. Een beetje modder meer of minder valt daar niet op.

      /  
  2. Didier

    Een beetje tendentieuze berichtgeving. Er is namelijk in het geheel geen sprake van een actie op Facebook van de kant van de Club van Circus Vrienden, en die indruk wordt wel gewekt.
    Uiteraard mag iedereen zich circusvriend noemen, net als dat iedereen zich clown mag noemen, ongeacht hoe succesvol of niet hij op dat terrein is.
    Gezien de tendens en woordkeus in de opmerkingen zijn die afkomstig van iemand die op Circuswereld in korte tijd voor de tweede keer gebannen is en het kennelijk niet kan laten via deze weg zijn ‘gelijk’ te halen.
    Over meningen kun je verschillen, personen dienen op Circuswereld nu eenmaal gerespecteerd te worden.
    En daar had deze meneer diverse keren wat moeite mee….

      /  
  3. Gera de Leeuw

    Het circusforum heeft lang onderdeel uitgemaakt van Circusweb, maar op het laatst bleek het absoluut geen promotie meer voor het fenomeen circus, eerder een aanfluiting.
    Hoewel het net lijkt alsof Didier niet door heeft dat hij daar zelf een steentje aan bijdraagt is hij er zich zeker van bewust. Mijn poging om hem rechtstreeks te spreken te krijgen bij een circus liep op niets uit, mijn aanwezigheid zorgde ervoor dat hij haast had om weg te komen. Jammer.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>