Circusmeningen (7): De 3 van het station

boze clown

AMSTERDAM – Ik loop vol verwachting in het station van Amsterdam. Want ik heb vandaag, vrijdag, een bijzondere voor deze rubriek met circusmeningen. Ik zoek 3 treinreizigers in het station die iets willen zeggen over agressie bij circuspersoneel.

De trein vanaf Schiphol arriveert en een groep Japanners stapt uit. Niet de doelgroep voor deze rubriek. Ans Termeer is dat wel en ze vindt het onderwerp een goeie. “Agressie past niet bij het circus, blijdschap wel. Het ergste dat ik hoorde was een clown die kinderen sloeg. Dat kan echt niet.” Thomas van den Duijn komt erbij staan en is het niet met Termeer eens. Eerder deze week ontplofte de circusdirecteur van Herman Renz. Omdat een website zijn bedrijf onderuit haalde. Ik begrijp zijn kwaadheid. Het stuk was ongenuanceerd en die directeur en zijn medewerkers werken keihard om het circusbedrijf staande te houden.” Bert Jansen sjouwt een weekendtas en  heeft ook zijn mening: “Mijn vrouw aaide een circuspaard en werd door een verzorgster uitgescholden. Verschrikkelijk.”

Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (22): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (11): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>