Circusmeningen (35): Raken wij circussen kwijt?

failliet blog

BROEK OP LANGENDIJK – Ik ben deze dag in Broek op Langendijk met een belangrijke vraag: Raken wij circussen kwijt? Drie personen vraag ik om hun circusmening.

Sommige circussen verkeren in zwaar weer. Bij Circus Herman Renz kwam dat onlangs uitgebreid in de media. Bij sommige andere bedrijven gaat het ook niet helemaal goed. Bovendien dreigt er een verbod op wilde circusdieren.

“Ik vrees van wel, einde is voor sommige in zicht”, zegt Rob de Goeij pessimistisch. Ik wandel verder en kom in de Breesloot Jannie tegen. “Met onze hulp blijven circussen overeind”, vindt ze. Ze legt mij uit dat als een circus dreigt om te vallen de Nederlanders in actie moeten komen om een circus te redden. De laatste kandidaat laat niet lang op zich wachten. “Er blijven een paar kleine circussen over”, laat Hans ter Horst mij weten.

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (65): Circussen Belly Wien en Renz International weggetreiterd door dierenactivisten. Is dat normaal?
Lees ook:Circusmeningen (41): Worden circussen onheus bejegend?
Lees ook:Circusmeningen (93): Vreest u een algeheel dierenverbod in circussen?
Lees ook:Circusmeningen (21): Moeten collega’s een circus in nood helpen?
Lees ook:Circusmeningen (81): Zijn er genoeg circussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>