CircusNu (64): Circusland Brabant

circusland brabant 2016

HAAREN – De kop is eraf. Circusland Brabant is niet langer een plan, maar een feit. En zoals het er nu uitziet een behoorlijk succes. Meedoen aan circusworkshops, pannenkoeken verorberen en ook nog eens genieten van een echte circusvoorstelling. Dat allemaal samen kan natuurlijk niet stuk. Circus Sijm is het avontuur aangegaan. Samen met pannenkoekenhuis Belveren. Het feest is er ook deze week nog tot en met vrijdag 3 juni aan de Oisterwijksedreef 4 in Haaren.

Scholen, zorginstellingen en klanten van bijvoorbeeld supermarkt Albert Heijn. Allemaal weten ze de weg te vinden naar de gezellige blauw-gele circustent en vrijwel iedereen heeft de dag van zijn leven.  Circusland Brabant is eigenlijk het schoolreisje anno 2016 waarbij de jongens en meisjes  het beste uit zichzelf kunnen halen. Het is leerzaam, vermaak en lol maken.

Iedereen

In de circusvoorstelling onder andere acrobatiek, clownerie, magic en een jongleur.

Dikwijls gaat het om besloten voorstellingen van de bedrijven, scholen of instellingen. Gelukkig zijn er ook openbare shows waar iedereen naartoe mag. Dus niemand hoeft het initiatief te missen.

Natuurgebied

Het circus en pannenkoekenhuis bevinden zich aan de rand van het Brabantse natuurgebied Campina tussen Oisterwijk en Boxtel. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en bussen.

Informatie: 06 53328684.

Lees ook:Circusland Brabant regelmatig uitverkocht
Lees ook:Circusland Brabant
Lees ook:Circusmeningen (39): Circus als attractiepark. Geniaal?
Lees ook:Circus Sijm verder in Haarlem
Lees ook:Sintspecial (4): Rotterdamse Sinterklaascircus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>