CircusNu (72): Circus Louis Knie op tournee door ons land

circus louis knie 2016

AMSTELVEEN – Circus Louis Knie maakt van augustus tot en met oktober een tournee door ons land. De circuskaravaan komt in 10 steden en het is een van de grootste circussen in Europa. Dus deze week alle aandacht in de serie CircusNu.

Het circus komt in Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Heerlen, Oss, Rotterdam en Utrecht. De komst van Louis Knie is een initiatief van Hillenaar Events uit Oegstgeest. Daar zijn ze bekend met dit circus, want ook hebben ze ‘Wintercircus Utrecht – Louis Knie’ in de Jaarbeurs eerder voor hun rekening genomen. Het Oostenrijkse circus presenteert ruim 20 internationale topnummers.

Waterbowl

Dat belooft een spectaculair programma met de Skyfighters, die met motoren door de tent vliegen; acrobaten op de hoge draad uit Zuid-Amerika en ze komen ook in de piste met het ‘Rad des Doods’ Verder een  nummer met een waterbowl. Een groot aquarium dient als decor voor een bijzondere slangenmeisjes act. De show vermeldt ook vrijheidsdressuur met paarden en koeien; jongleurs, clowns en illusies.

Theatertent

Circus Louis Knie speelt in een fraaie theatertent. Het publiek heeft vanaf alle plaatsen goed zicht op de circuspiste. In de tent kunnen 1200 bezoekers.

Voorstellingen

Circus Louis Knie – Delft
Circus Louis Knie – Den Bosch
Circus Louis Knie – Den Haag
Circus Louis Knie – Deventer
Circus Louis Knie – Dordrecht
Circus Louis Knie – Gouda
Circus Louis Knie – Heerlen
Circus Louis Knie – Oss
Circus Louis Knie – Rotterdam
Circus Louis Knie – Utrecht

https://youtu.be/Ty56bvuNWQY

Lees ook:Circus Louis Knie in Nederland
Lees ook:Circus Louis Knie op tournee door Nederland
Lees ook:Circus Louis Knie naar Dordrecht
Lees ook:Circus Louis Knie ook in Gouda!
Lees ook:Kerstwinterspecial (7): Smaakmaker Groot Kerstcircus Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>